Åtta små ord av Yvonne Ehn

Nummer: 11655
Titel: Åtta små ord
Författare: Yvonne Ehn
Inläsare: Lisa Ahnlund
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-8000-258-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio.

Bokens första mening:
Olivia trummade i takt till julmusiken med vantarna på ratten.

Om boken:
När Olivias liv plötsligt vänds upp och ner flyttar hon in hos sin bäste vän Gustav. En av hans grannar är den mytomspunna författarinnan Harriet Stålstjärna som Olivia länge beundrat. Hon vill inget hellre än att knacka på Harriets dörr och visa sin uppskattning, men frågan är om hon har mod till det.

Tillsammans med barndomsvännen Charlotta driver Olivia ett framgångsrikt företag, men om hon ska vara helt ärlig känns det inte speciellt roligt längre. Vågar hon erkänna att hon går och bär på en helt annan dröm? Och tål deras vänskap att de går skilda vägar? Det är många frågor som snurrar runt i Olivias huvud och mitt i allt står hon alldeles ensam. En oväntad trädgårdsfest leder till en ny bekantskap, och även om Gustav tycker att det är hög tid för Olivia att börja dejta igen är hon själv osäker på om hon verkligen är redo.

Åtta små ord är en fristående fortsättning på  Mina drömmars värde.

Min åsikt:
Härlig, underhållande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar