Dragoner av Gertrud Hellbrand

Nummer: 11685
Titel: Dragoner
Författare: Gertrud Hellbrand
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-509-6345-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Det första han hör är ljudet av kluckande vatten.

Om boken:
Den östgötska byn Hedsbro är en lantlig idyll med grönskande fält och betande hästar. Men under den spirande ytan döljer sig mörka hemligheter och avgrundsdjupa sprickor.

När Mira Westmans morfar påträffas död i sitt kök återvänder hon till den östgötska byn där hon en gång växte upp. Det mesta tyder på att han druckit för mycket, ramlat och slagit i huvudet. Men när Miras yngre syssling Ville kort därefter visar sig ha försvunnit börjar Mira misstänka att morfaderns plötsliga död var mer än en olyckshändelse.

Det är maj i det vackra odlingslandskapet och under den spirande ytan skymtar hemligheter och djupa sprickor. Är Jerry och Patrik Hartley Lindskog, ägarna till hästgården intill, inblandade i Villes försvinnande? Och kan Mira lita på sin gamla ungdomsförälskelse Adam, vars lillebror terroriserar bygden?

Detta är första boken i Östgötasviten.

Min åsikt:
Spännande, suggestiv & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Dragoner av Gertrud Hellbrand“

  1. […] Svinskytten är en berättelse om besatthet, begär och svårigheten att göra sig fri från sitt förflutna. Det är andra delen i Östgötasviten och en fristående fortsättning på Dragoner. […]

Lämna ett svar