Brf Kramsnö av Jens Hellström

Nummer: 11686
Titel: Brf Kramsnö
Författare: Jens Hellström
Inläsare: Anna Godenius
Förlag: Saga
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9788726863857
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Bodil stänger ytterdörren bakom sig.

Om boken:
Bodil har bestämt sig för att vännen Ingela behöver en ny man. Och ingen är väl mer lämpad att hjälpa henne än Bodil själv? Sagt och gjort! Snart har Ingela inte bara en profil för nätdejting – hon har dessutom en personlig dejtingassistent i Bodil som sållar kandidater och står för chattandet. Själv behöver hon bara dyka upp, visa sig från sin bästa sida och hoppas på en fullträff. Vad kan egentligen gå fel?

Det visar sig snart att Bodils goda intentioner ska få oanade konsekvenser. Ingela råkar nämligen ut för en sol-och-vårare som lurar henne på både pengar och kärlek. Det blir upp till Bodil att försöka ställa saker och ting till rätta. Men kommer hon lyckas hitta den lömske bedragaren?

Min åsikt:
Underbar, härlig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Brf Kramsnö av Jens Hellström“

  1. ”Underbar, härlig och gripande” tar jag till mig. Det säger mer än ett sifferbetyg, som ju är ett relativt mått.

Lämna ett svar