Ridlägrets hemligheter av Ulla M. Nissen

Nummer: 11729
Titel: Ridlägrets hemligheter
Författare: Ulla M. Nissen
Förlag: Lilla Hoi
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-7697-250-2
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Lilla Hoi.

Bokens första mening:
”Kan du fatta att vi äntligen är här!” ropar Hilma.

Om boken:
Sommarens höjdpunkt är äntligen här – ridlägerveckan! Hilma ser fram emot hästbad, långritter och häng med stallkompisarna. Lyckan är total när hon får Harry som lägerhäst, som om han var hennes egen ponny.

Det enda som inte är perfekt är alla hemligheter. Vissa är bra, andra lite läskiga. Som att det finns sadeltjuvar i trakten. Eller att det kommer mystiska ljud från höloftet som Hilma och Hugo undersöker. Fast de egentligen inte vågar. Men de kan inte prata om det, Julia är redan tillräckligt rädd. Den största hemligheten är nog ändå vad ridläraren har planerat för Hilma och Harry. Innan Hilma kan avslöja något om den måste hon först bevisa vad hon går för. Det blir hennes livs största utmaning.

Ridlägrets hemligheter är den andra fristående delen i serien om Hilma.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Hilma och den luriga ponnyn (1)

Ålder 9-12 år

Min åsikt:
Underhållande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar