Amari och Nattbröderna av B. B. Alston

Nummer: 11741
Titel: Amari och Nattbröderna
Originalets titel: Amari and the Night Brothers
Författare: B. B. Alston
Översättare: Anna Thuresson
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-32-21192-8
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från B Wahlströms.

Bokens första mening:
Jag sitter på rektorsexpeditionen.

Om boken:
Amari har aldrig slutat tro att hennes försvunna bror Quinton lever. Inte ens när polisen hävdar att han är död. Hon vet att han finns där ute någonstans. En dag hittar hon en portfölj i hans garderob, som innehåller en inbjudan till ett sommarläger på Byrån för övernaturliga angelägenheter. Amari har ingen aning om vad det betyder, men hon förstår att det på något vis hänger ihop med hennes bror. Hon söker upp den märkliga Byrån, och det blir ett möte som förändrar Amaris liv. Snart tvingas hon acceptera att magi och övernaturliga krafter faktiskt existerar. Hon bestämmer sig för att försöka bli antagen till Byråns skola. Testerna är svåra och hennes motståndare är ungdomar som har levt hela sina liv med magi. Att bli en av dem verkar helt omöjligt. Men Amari vet att hennes enda chans att hitta sin bror är att bli antagen till skolan och hon är beredd att slåss hårt för sin plats.

Amari och Nattbröderna är den första delen i en trilogi om Amari.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Fantastisk, spännande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar