En ficka full med råg av Agatha Christie

Nummer: 11786
Titel: En ficka full med råg
Originalets titel: A Pocket Full of Rye
Författare: Agatha Christie
Inläsare: Sofia Watts
Översättare: Carl Sundell
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsår: 1953/2019
ISBN: 9788711788080
Betyg: 3 av 5

Om boken:
Den förmögna familjen Fortescue lever ett till synes utsökt liv, tills de plötsligt drabbas av en serie mord. Först faller familjefadern, affärsmannen Rex Fortescue, ihop på sitt kontor under svåra smärtor. Under utredningen som följer hittas märkligt nog rågkorn i hans ficka. Snart visar det sig att Rex har blivit förgiftad. Senare samma kväll blir Rex fru Adele mördad, även hon med gift. Strax därpå hittar man familjens unga hembiträde strypt i trädgården, med en klädnypa fastklämd i nästippen. Vem är ansvarig för de makabra morden? Miss Marple kastar sig in i leken och upptäcker snart att mordens utföranden har stora likheter med en känd barnvisa. De tycks vara en fasansväckande leklysten mördare på spåren.

Ljudbok inläst av Sofia Watts.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar