En klenod till samlingen av Agatha Christie

Nummer: 11790
Titel: En klenod till samlingen
Originalets titel: Greenshaw’s Folly
Författare: Agatha Christie
Inläsare: Mitcho Batalov
Översättare: Elsa och Mons Mossner
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsår: 1960/2018
ISBN: 9788711958452
Betyg: 3 av 5

Om boken:
Horace Bindler samlar på fotografier av skräckföremål och blir utom sig av glädje när hans vän Raymond West tar med honom till kråkslottet Greenshaw’s Folly. Slottet byggdes av en gammal affärspamp vid namn Greenshaw och vittnar om överdåd och en närmast bisarr blandning av arkitektoniska stilar.
Pampen är sedan länge borta och idag bor hans barnbarn miss Greenshaw där med en hushållerska och en trädgårdsmästare. Miss Greenshaw är i färd med att upprätta ett testamente och ber Horace och Raymond om att skriva under det som vittne. Innan bläcket har torkat börjar märkliga saker hända på Greenshaw’s Folly och snart befinner sig Raymond mitt i en mordgåta och ber därför miss Marple om hjälp …

Ljudbok inläst av Mitcho Batalov.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar