Ett karibiskt mysterium av Agatha Christie

Nummer: 11791
Titel: Ett karibiskt mysterium
Originalets titel: A Caribbean Mystery
Författare: Agatha Christie
Inläsare: Anna Godenius
Översättare: Torsten Blomkvist
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsår: 1964/2021
ISBN: 9788711788073
Betyg: 5 av 5

Om boken:
Den berömda detektiven Miss Marple har blivit bjuden på en resa till Västindien av sin systerson. På resan, som går av i en avgjort munter ton, träffar hon flera roliga personer. Men den kanske mest färgstarka, och mest pratsamma, är trots allt den pensionerade majoren Palgrave. Det är en enögd man som älskar att prata om allt mellan himmel och jord. Allra helst pratar han emellertid om historier ur sitt händelserika liv. Med sig har han en hel bunt med fotografier som han illustrerar sina historier med. Men mitt under en synnerligen bisarr utläggning stoppar han snabbt undan fotografierna och tystnar. Han har fått syn på någon ur sitt förflutna. Nästa dag hittas han död på sitt rum, mördad. Det blir upp till Miss Marple att lösa den mystiska gåta som omger Palgraves död, men också det mysterium han påstod sig själv ha lagt pusselbitarna till …

Ljudbok inläst av Anna Godenius.

Min åsikt:
Spännande, suggestiv & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar