Bertrams hotell av Agatha Christie

Nummer: 11792
Titel: Bertrams hotell
Originalets titel: At Bertram’s Hotel
Författare: Agatha Christie
Inläsare: Anna Godenius
Översättare: Torsten Blomkvist
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsår: 1965/2021
ISBN: 9788711788097
Betyg: 5 av 5

Om boken:
I hjärtat av London finns ett av stadens mysigaste och mest genuina hotell: Bertrams hotel. Där sitter Miss Marple framför en sprakande kolbrasa och knaprar på en smörstekt snitt, samtidigt som societetens högdjur rör sig i cirklar kring henne. Alla vet vem den lilla fågellika damen är, men knappt någon vågar yttra sig. Det är här hon trivs: mitt bland rovdjuren. Fast det är ovanligt tyst och mysigt här, tycker hon. Fram tills det ögonblick då en av tidens mest skandalomsusade kvinnor checkar in. Med sig har hon en polsk racerförare i svart skinnjacka. Kanske blir det även denna gång något mysterium att lösa? Mycket snart står det klart att det inte bara finns ett mysterium, utan en hel uppsjö, för Miss Marple att knapra i sig …

Ljudbok inläst av Anna Godenius.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar