Ghettobröder av Sammy Jeridi

Nummer: 11794
Titel: Ghettobröder
Författare: Sammy Jeridi
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-78358-27-4
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken.

Bokens första mening:
”Tystnad tagning!”

Om boken:
Tio miljoner för Julia Falk. Leon, ägare till det lika framgångsrika som ljusskygga företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag han egentligen inte vill ha – att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. I sin jakt på henne kommer han något fruktansvärt på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sina mörka hemligheter. När det visar sig att även kriminalkommissarie Eva Möller utreder fallet tvingas det omaka paret ännu en gång samarbeta för att överleva.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar