Tiden väntar inte på någon av Jodi Taylor

Nummer: 11835
Titel: Tiden väntar inte på någon
Originalets titel: Just One Damned Thing After Another
Författare: Jodi Taylor
Översättare: Lena Kamhed
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2013/2021
ISBN: 978-91-8018-143-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co.

Bokens första mening:
Jag har upplevt två tillfällen då livet helt och hållet ändrat riktning.

Om boken:
När Max erbjuds en tjänst på det mystiska St Mary’s historiska forskningsinstitut förstår hon snabbt att det inte handlar om ett vanligt jobb på en mossig forskningsfakultet. Bakom St Mary’s ståtliga fasad döljer sig en ovanlig historieforskning. Där studerar de inte bara historien – de besöker den.

Det som börjar som en akademisk kartläggning över betydelsefulla historiska händelser blir snart till ett mörkt och farligt äventyr. Och snart förstår historikerna på St Mary s att det inte bara är historien som jobbar mot dem

De te-indränkta olyckskorparna på St Mary’s besöker alltifrån dinosaurierna under kritaperioden till branden i biblioteket i Alexandria. Det enda som är säkert är att var i tiden historikerna än hamnar kommer deras närvaro att leda till kaos!

Min åsikt:
Fascinerande, rolig & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar