Från Djursholm till Hornstull av Ingela Sand

Nummer: 11868
Titel: Från Djursholm till Hornstull
Författare: Ingela Sand
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-8018-147-1
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co.

Bokens första mening:
1177.

Om boken:
Att hon skrev under ett äktenskapsförord när hon var ung hade Gunhilde faktiskt glömt bort. Men nu, nästan fyrtio år senare, blir hon bryskt påmind och måste lämna sitt liv som lyxhustru i Djursholm och flytta till en sliten lägenhet på Södermalm. Sviken och bedrövad inser hon att hon måste ta tag i sitt liv. Hon måste kunna försörja sig på egen hand och intalar sig själv att hon klarar sig utmärkt utan en man. Hon har ju sin orkidé och domherren att prata med och Richard Gere håller henne sällskap när hon vill. Men ett litet lapptäcke ger hennes nya liv en skjuts. Och när hon svarar på en lapp i porten om hundvakt blir ingenting som hon tänkt sig.

Min åsikt:
Underhållande, charmig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar