Nattens drottning av Simona Ahrnstedt

Nummer: 11873
Titel: Nattens drottning
Författare: Simona Ahrnstedt
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-37-15801-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Forum.

Bokens första mening:
Med en hand som nästan inte darrade alls, öppnade Kate Ekberg dörren till banken mitt i Stockholm city.

Om boken:
Kate Ekberg är en stjärna. På egen hand har hon skapat den populära nattklubben Kate”s dit alla vill komma. Hon är en glamorös, tuff och smart affärskvinna. Men det ingen vet är att hon är utsatt för utpressning.

Utåt sett är Jacob Grim en stel bankchef med bister blick, dubbelknäppt kostym och strama slipsar. Efter en tragedi har han i tio års tid tvingat sig att inte känna någonting. Det fungerar, tills han träffar en desperat Kate.

För något sker i mötet mellan dessa motpoler: den karismatiska nattklubbsdrottningen och den avstängda bankmannen. De kastas in i en passion som förändrar allt och plötsligt finns löftet om något mer. Om de vågar göra det svåraste som finns: vara sårbara.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar