Aldrig backa av Cina Friedner

Nummer: 11875
Titel: Aldrig backa
Författare: Cina Friedner
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-29-73187-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren.

Bokens första mening:
På tisdagar får killarna inte vara på fotbollsplanen efter lunch.

Om boken:
Ivan och Lydia är inte ihop. Inte så att dom har bestämt, i alla fall. Men det finns ändå nåt där, nåt speciellt. Inte så konstig då att dom andra killarna säger att det är just Ivan som ska skicka det där meddelande till Lydia efter bråket på fotbollsplanen. Om nån annan gör det blir det inte lika kul, inte lika mycket kaos. Lydia kommer såklart att bli ledsen, men lite får hon väl tåla. Har hon ingen humor, eller?

Det som händer mellan Ivan och Lydia är början på nåt större. Plötsligt har tjejerna i klassen fått nog. Varför ska killarna alltid få göra som dom vill, bara för att dom är många fler och skriker högst? Det är slut på det nu! Ingen ska få kalla det platta brännbollsracket tjejracket och killarna får faktiskt inte tränga sej i matkön. Dom ska sättas på plats, en gång för alla!

Aldrig backa är första delen i serien om klass 5 A.

Ålder 9-12 år

Min åsikt:
Fantastisk, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar