Katt med rätt att klösa av Anja Gatu & Anna Nilsson

Nummer: 11876
Titel: Katt med rätt att klösa
Författare: Anja Gatu
Illustratör: Anna Nilsson
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-32-21338-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från B Wahlströms.

Bokens första mening:
Sol sträckte ut benen framför sig.

Om boken:
Sedan den lilla katten Samira Karlsson träffade Pälsa, Kattis, Karry och de andra djuren på Rosengård har hennes liv förändrats totalt. Innanför buskar och bakom källargluggar finns en värld av spioneri, gömda meddelanden och förklädnader – helt dold för människorna. Samira Karlsson har rekryterats till att bli kattspion. En katt med rätt att klösa!

Men något håller på att hända på Rosengård. Katter från innerstan syns plötsligt i trakten. De blir fler och fler för varje dag och söker skydd bakom buskar, intill soprum och under rutschkanor. En sak har de gemensamt: de ser trötta och rädda ut, som om de är på flykt ifrån något hemskt.

Detta är andra boken i serien Kattspionerna på Rosengård.

Ålder 6-9 år

Min åsikt:
Rolig, spännande & fint illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar