Sweetheart av Chelsea Cain

Nummer: 853
Titel:
Sweetheart
Författare: Chelsea Cain
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2008/2009
ISBN: 978-91-37-13097-2
Betyg: 4 av 5


Om boken:
Sweertheart är en högaktuell uppföljare till Heartsick med vilken Chelsea Cain tog spänningsläsare världen över med storm. Seriemördaren Gretchen Lowell och hennes förföljare, kriminalpolis Archie Sheridan , var något utöver det vanliga.

Archie Sheridan försöker leva ett normalt liv med sin familj. Men i tankarna återvänder han ständigt till Gretchen Lowell. Den vackra och intelligenta seriemördaren som nästan torterade Archie till döds, men som trots allt i sista stund räddade livet på honom och överlämnade sig själv till polisen. Under de tolv dygnen som Archie hölls fången knöt han band till Gretchen som verkar omöjliga att befria sig ifrån. Det liknar närmast besatthet – från bådas håll.
Nu sitter Gretchen fängslad på en isolerad avdelning och Archie kämpar förgäves för att glömma henne.
Då händer det otänkbara. Gretchen lyckas rymma under en fångtransport. Archie inser att han är den enda som kan hindra henne från att döda igen. Och det faktum att Gretchen rör sig fritt på gatorna gör alla som Archie älskar till potentiella offer.

Min åsikt:
Andra delen om Archie Sheridan och Gretchen Lowell var minst lika spännande som den första.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar