Lelo av Markus Grönholm

Nummer: 11955
Titel: Lelo
Författare: Markus Grönholm
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-7781-452-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Modernista.

Bokens första mening:
Fredrik Hansson har på sig ett par vita kalsonger med fuktig Y-front.

Om boken:
Ett dygn efter att tolvåriga Lena Karlsmark sagt hej då till kompisarna i stallet har hon fortfarande inte kommit hem. Cykeln har hittats övergiven vid en vägren. Erik Eriksson, som leder spaningsarbetet vid Enköpingspolisen, misstänker att hon utsatts för brott. En välkänd pedofil har uppehållit sig vid stallet.
När Erik kopplas bort från fallet och diagnosticeras med hjärncancer kan han ändå inte släppa utredningen. Tiden är nu knapp i dubbel bemärkelse: Erik har själv bara några månader kvar att leva – och för varje timme minskar chansen att hitta flickan vid liv.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar