Sommarmord av Samuel Karlsson

Nummer: 11991
Titel: Sommarmord
Författare: Samuel Karlsson
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-8018-405-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co.

Bokens första mening:
Elara Stierna slog upp ögonen och såg sig omkring.

Om boken:
Ett filmteam åker ut till en ö i Tjust skärgård utanför Västervik, där det finns en övergiven kyrka. Planen är att spela in en spökfilm och en scen med en seans under midsommarhelgen. Några dagar senare hittas flera i teamet döda, uppradade inne i kyrkan.

På ön bor en enstöring som dragit sig undan från världen och som fångar polisens intresse. Under utredningen visar det sig också att det funnits konflikter i filmteamet efter en misslyckad inspelning i Skottland som satt dem i ekonomisk kris. Jessica Jackson ansvarar för utredningen och åker till Skye för att undersöka Skottlandsspåret.

Sommarmord är den femte delen i serien om kriminalinspektör Jessica Jackson.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar