Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski

Nummer: 865
Titel:
Håpas du trifs bra i fengelset
Författare: Susanna Alakoski
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-0-012435-9
Betyg: 2 av 5


Om boken:
”Såklart satte de en sådan som du i Observationsklass. För att bli Observationsklasselev skulle man ha de vanligaste beteendeproblemen; aggression, bristande koncentrationsförmåga, lågt arbetstempo, dålig ordning, läs- och skrivsvårigheter. Man skulle ha motivationssvårigheter. Du uppvisade det mesta av detta, men jag vet det, du hade det inte. Du var begåvad, du var egentligen mycket begåvad. Så sa ju alla.”

Anni och Sami, syster och bror. Det finns aldrig pengar. Det finns alltid alkohol. För Anni ordnar sig livet ändå bra, med arbete, man och barn. För Sami går det åt helvete. Långa perioder har de ingen kontakt, men Annis längtan efter att få tillbaka sin bror finns alltid där.

Min åsikt:
Jag hade svårt att mig igenom boken vilket gjorde mig väldigt besviken eftersom jag älskade Svinalängorna. Jag tappade liksom tråden flera gånger, dock tycker jag att ämnet i grunden är intressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski“

  1. […] du kan vinna är: Pocket: Svinalängorna av Susanna Alakoski – Grattis Frida Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski – Grattis Annelie M I det tysta av Vicky Jaggers – Grattis Malin När jag fyller 40 ska […]

Lämna ett svar