Inte helt sant av Cina Friedner

Nummer: 11999
Titel: Inte helt sant
Författare: Cina Friedner
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-29-73707-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren.

Bokens första mening:
Rummet ser ut precis som jag minns det.

Om boken:
Ända sen Vega började i klassen har Lydia och hon varit bästa vänner. Det är bara så det är. Men när Vega åker för att hälsa på sina gamla kompisar över en helg förändras allt. När hon kommer tillbaka till skolan på måndagen visar det sig att det har hänt en hel del medan hon varit borta. Har Lydia blivit ihop med Ivan, utan att säga nåt?!

Klass 5 A är tillbaka och den här gången är det Lydia och Vega som står i centrum. Ur två olika perspektiv och med en hel del humor får vi följa händelseutvecklingen med missförstånd, svartsjuka och lögner. Stor igenkänning för alla som nån gång har känt sig utanför, eller fått nån annan att göra det.

Inte helt sant är en fristående fortsättning på Aldrig backa.

Ålder 9-12 år

Min åsikt:
Gripande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar