Gryningsmördarna av Darren Shan

Nummer: 882
Titel:
Gryningsmördarna
Författare: Darren Shan
Förlag: Berghs
Utgivningsår: 2003/2010
ISBN: 978-91-502-1806-0
Betyg: 3 av 5


Om boken:
”Människorna bakom oss slets mellan rädsla och upphetsning. Det hördes ursinniga vrål när de ryckte åt sig käppar och järnstänger och kom rusande efter oss. Det var inte längre en folksamling, utan en blodtörstig mobb…”

Darren Shan och hans följde har nätt och jämnt undkommit vampanezernas attack när nästa prövning kommer. Polis, militär och en rasande folkmassa vill lyncha dem för en rad ouppklarade mord de påstås ha begått. Om de överlever, står de inför den mest krävande utmaningen någonsin…

Min åsikt:
Bok 9 om Darren Shan är som de tidigare, lättläst och spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar