Jag vägrar dö nyfiken av Babben Larsson

Nummer: 898
Titel:
Jag vägrar dö nyfiken
Författare: Babben Larsson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-1-302428-8
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Du håller nu i din hand en bok som kommer att ta dig ut på Europas motorvägar, in bakom scenen på ståuppklubbarna, ner i en intervjusoffa med Björn Ranelid, ut på stavgång bland höstlöv och till ett besök på bordell. Här passerar misslyckade nyårsaftnar, hotellrum vi minns, borttappade väskor, talande träd och Anders Lundin. Medelklassen granskas, Madonna recenseras och modernt föräldraskap får sig en liten curlingkänga. Finns här en röd tråd? Givetvis. Allt i boken är skrivet, upplevt och utfunderat av Babben Larsson, och insprängt i texten hittar du också citat från hela hennes karriär.

Min åsikt:
Både intressant och underhållande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Jag vägrar dö nyfiken av Babben Larsson“

  1. Ah! Vad kul! Den har jag funderat på att läsa, men nu är det slutfunderat 😉

Lämna ett svar