Svedd av Sandra Gustafsson

Nummer: 927
Titel:
Svedd
Författare: Sandra Gustafsson
Förlag: Bra Böcker
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7002-812-0
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Helena är inspärrad. Hon har gått över gränsen, men vad är det hon har gjort? En gång i veckan får Helena träffa en psykolog, och i samtalen med honom rullas sanningen upp bit för bit. Under flera år hade hon ett förhållande med en man som gav henne mod att leva, trots de mörka hemligheterna hon bar på. Men hon var alltid ”den andra kvinnan”, och till sist rasade Helenas sköra värld samman.

Vi får möta Helena i skärvor: samtalen med psykologen varvas med återblickar till barndomen och Helenas inre samtal med sitt livs kärlek. Berättelsen är full av nerv, och spänningen stiger med insikten om vem Helena egentligen är.

Min åsikt:
En stark, berörande och mycket välskriven historia.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar