Judaskyssen av Anna Grue

Nummer: 932
Titel:
Judaskyssen
Författare: Anna Grue
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-642-0292-5
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Innerst inne anar konstläraren Ursula Olesen att det är för bra för att vara sant. Den unge och snygge Jacob, kan han verkligen vara förälskad i henne? De målar upp storslagna planer för sin gemensamma framtid och hon börjar försiktigt tro på kärleken.
Så en dag är Jacob borta, hennes bankkonton är tömda och han spårlöst försvunnen.

Mitt i sin förtvivlan inser Ursula att hon måste handla snabbt. Kontakta polisen vill hon inte, det känns alltför förödmjukande som medelålders kvinna att ha utsatts för en solochvårare. I stället väljer hon att tala med pappan till en av sina elever. Med Dan Sommerdahls diskreta hjälp är hon fast besluten att finna Jacob.

Den första frågan de ställs inför är vem Jacob Heurlin egentligen är. Kvinnor över hela landet vittnar om samma sak: en ung man – den stora kärleken – har lyckats lura av dem enorma summor. Dan Sommerdahl förstår att den till synes banala historien har många mörka sidor och det är inte helt ofarligt att jobba sig in mot dess kärna…

Min åsikt:
Mycket bra, spännande och intressant.

Vald till månadens bok i juli 2010.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar