Rörmokaren av Viggo Cavling

Nummer: 934
Titel:
Rörmokaren
Författare: Viggo Cavling
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-37-13589-2
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Valrörelsen år 2006. Samtidigt som den borgerliga oppositionen framgångsrikt skapat Allians för Sverige och socialdemokraternas opinionssiffror dalar lyckas en papparazzifotograf smygfotografera en otrogen justitieminister. För att förhindra skandalen gäller det att handla snabbt. Redan samma kväll skickar höga män inom socialdemokratin ut sin fixare Mårten Leijon.
När Mårten vänder sig till fotografen för att köpa loss bilderna går något snett och han råkar döda fotografen. Mårten iscensätter hastigt ett självmord och lämnar lägenheten. Katastrofen tycks vara undanröjd.
Men när en av Mårtens närmaste vänner, en stjärnreporter på DN, börjar nysta i fallet blir situationen dödligt allvarlig.

Min åsikt:
Rätt ok men den räcker inte ända fram.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar