Fallen ängel av Becca Fitzpatrick

Nummer: 956
Titel:
Fallen ängel
Författare: Becca Fitzpatrick
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-32-15900-8
Betyg: 4 av 5

 


Om boken:
Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande. Patch dyker upp överallt i Noras liv, och verkar dessutom veta mer om henne än hennes närmaste vänner. Nora måste välja: ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly…

Min åsikt:
En historia i samma anda som Twilight-böckerna, om förbjuden kärlek mellan en fallen ängel och en ung tjej.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar