Flickan med snö i håret av Ninni Schulman

Nummer: 957
Titel:
Flickan med snö i håret
Författare: Ninni Schulman
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-37-13548-9
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
En isande kall nyårsafton försvinner sextonåriga Hedda Losjö från sitt hem utanför Hagfors i Värmland. Poliserna Petra Wilander och Christer Berglund får fallet på sitt bord och det visar sig snart att den skötsamma Hedda har levt ett dubbelliv.

En tid senare hittas en ung kvinna mördad i en jordkällare några kilometer från familjen Losjös hem. Flickan är naken och har dödats med ett skott i bakhuvudet. Kan det vara den försvunna Hedda? Den lilla polisstationen står nu inför en av sina största utmaningar.

Journalisten Magdalena Hansson har efter en uppslitande skilsmässa lämnat Stockholm och flyttat hem till Hagfors med sin sexårige adoptivson Nils. Hon hoppas att lugnet och tryggheten i uppväxtstaden ska ge henne livsglädjen tillbaka. Magdalena engagerar sig känslomässigt i den försvunna Heddas öde och börjar undersöka fallet närmare. Hon inser inte att den fridfulla bygden bär på hemligheter som vissa gör vad som helst för att dölja.

Min åsikt:
Mycket bra och spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Flickan med snö i håret av Ninni Schulman“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Flickan med snö i håret (1), Pojken som slutade gråta (2), Svara om du hör mig (3), Vår egen lilla hemlighet (4) & […]

Lämna ett svar