Att springa av Maria Sveland

Nummer: 980
Titel:
Att springa
Författare: Maria Sveland
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-1-302830-9
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
När Emma är tillsammans med Julia är luften alltid full av syre, fladdret i bröstet försvinner och skrattet ligger liksom på långkok. Bubblandet nära att koka över, varje sekund. Det spelar ingen roll att deras mammor avskyr varandra. Gisela som luktar rengöringsmedel och parfym, och Annika med stuprörsjeans och förkärlek för rökt te och rödvin.
Tillsammans är Emma och Julia oövervinnerliga. Men så en dag i slutet av sommarlovet står plötsligt en man med rabarbersvaj i skogen där de brukar hålla till. Hans uppdykande blir startskottet för en rad händelser som för alltid kommer att förändra dem.

Min åsikt:
Smärtsam och berörande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar