Men vi knullar ju ändå inte av Ann Söderlund

Nummer: 982
Titel:
Men vi knullar ju ändå inte
Författare: Ann Söderlund
Förlag: Frank
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-978731-1-6
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
”Jag är 36 år gammal och ständigt inne i någon form av kris: karriärkris, relationskris, tapetväljarkris, ålderskris, existentiell kris…
Visst jag ser att på pappret ser mitt liv ut som en räkmacka: ett on off-förhållande med min man, tre sjövilda barn som bara vill äta prinsesstårta, en karriär som b-kändis och en gammal far som på allvar oroar sig för hur det hela kommer att sluta. Det känns som att det är dags att hitta en ny väg i livet.
Det finns så många frågor men hur jag än vrider och vänder på det så hittar jag inte lika många svar. Ha, hur vet man?
I generationsboken Men vi knullar ju ändå inte funderar jag över livets lite mindre frågor och på mina egna tillkortakommanden.
Man vill ju så gärna att livet ska bestå av ett pärlband av höjdpunkter, men inser att så länge det finns en man som vill bli min kompis på Facebook som kallar sig för ’Mannen som kunde tala med fittor’ så kommer alltid vissa dagar att vara en besvikelse.
Behöver du en bok där du får svar på livets alla frågor får du leta vidare. Vill du däremot följa med på en vindlande färd där den moderna kvinnans filosofiska tankegångar står i centrum så har du kommit helt rätt.”
Ann Söderlund

Min åsikt:
Underhållande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar