Noveller för världens barn 2010

Nummer: 995
Titel:
Noveller för världens barn 2010
Författare:

Förlag: Informationsförlaget
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7736-612-6
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Noveller för Världens Barn 2010 är både en litterär och humanitär manifestation. Årets bok är den sjunde i ordningen. Genom att köpa och läsa novellsamlingen bidrar man alltså även till en viktig insats för utsatta barn. Läs gärna mer om detta projekt på www.noveller.org Hela överskottet från bokens försäljning tillfaller Radiohjälpens insamling. Bakom den gemensamma benämningen Världens Barn 2010 står Radiohjälpen och tolv av de mest välkända svenska biståndsorganisationerna som arbetar med att hjälpa utsatta barn över hela världen.

Min åsikt:
En stor bok fylld med många bra noveller.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar