Barfota änglar av Linnea Willén

Nummer: 996
Titel:
Barfota änglar
Författare:
Linnea Willén
Förlag: Kalla kulor
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-85535-74-3
Betyg: 3 av 5


Om boken:
20-åriga Linnea och 18-åriga Emma står inte ut med livet i Sverige längre. De bestämmer sig för att lämna allting bakom sig och hitta en bättre tillvaro. De lämnar en lapp i lägenheten i Tomelilla där det står att de åkt frivilligt och inte vill bli eftersökta. Någon har berättat för dem att värdinnejobb på klubbar i Tokyo är välbetalda och spännande, och med sina sista pengar tar de sig hela vägen dit.
Verkligheten blir inte alls som de tänkt sig. Bakom de neonglimrande fasaderna finns en värld av beräknande svek, utnyttjande, sprit och droger. Men Linnea och Emma har varandra, och tillsammans kämpar de för att överleva i den onda spiral som drar dem längre och längre ned i destruktiviteten.

Min åsikt:
En skrämmande historia, dock lite svår då den hoppar mellan olika perioder i Linneas liv hela tiden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar