Jag dödade mitt barn av Michele G Remington & Dr Carl Burak

Nummer: 7
Titel: Jag dödade mitt barn
Författare: Michele G Remington & Dr Carl Burak
Förlag: Egmont Richter
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9177156854
Betyg: 4 av 5
Om boken:

Framtiden ser ljus ut för Michele Remington. Hon gifter sig med en man hon älskar, flyttar in i sitt drömhus och blir överlycklig när hon får reda på att hon väntar barn. Men snart börjar problemen. Efter en besvärlig graviditet och förlossning drabbas Michele av en djup depression. Desperat och förtvivlad skjuter Michele sin sex veckor gamle son och sedan sig själv. Barnet dör men Michele överlever.

Samma dag som hon kommer ut från sjukhuset blir hon åtalad för mord. Hon blir dömd i allmänhetens ögon men experterna har en annan åsikt och åtalet läggs ner. I den här boken försöker Michele förklara hur detta kunde hända och berättar hur hon orkar leva vidare med vetskapen om att hon dödat sitt eget barn.

Min åsikt:
En sann bok om en mamma som dödar sitt nyfödda barn. Berörande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Jag dödade mitt barn av Michele G Remington & Dr Carl Burak“

  1. […] du kan tävla om är: Hej då, allihop av Conny Palmkvist – Grattis Amanda Jag dödade mitt barn av Dr Carl Burak & Michele G Remington – Grattis […]

Lämna ett svar