Flickan i rött av J.C. Burke

Nummer: 1021
Titel:
Flickan i rött
Författare: J.C. Burke
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-32-15282-5
Betyg: 4 av 5


Om boken:
Evie ser saker som andra inte ser. Hon försöker dölja det för sina skolkamrater och låtsas att hon är som alla andra. Men nu när hon är 16 år blir förmågan allt starkare och svårare att kontrollera. Utan att hon vet hur det går till börjar Evie teckna ansiktet av en främmande flicka. Flickan kräver hennes uppmärksamhet och hur Evie än försöker så försvinner hon inte. Dessutom har hon på sig Evies röda vintagekofta.
När Evie får se flickans ansikte på en försvunnen-affisch inser hon att hon måste finna svaret. Vem är flickan i rött?

Min åsikt:
En bra ungdomsbok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar