Döden på en blek häst av Amanda Hellberg

Nummer: 1028
Titel:
Döden på en blek häst
Författare: Amanda Hellberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-37-13636-3
Betyg: 5 av 5


Om boken:
När Maja Grå var tio år försvann hennes mamma spårlöst. Nu, tio år senare, vill Maja lägga allt det smärtsamma bakom sig och flytta till England. Men det förflutna hinner ikapp henne innan hon ens hunnit påbörja studierna vid den anrika konstakademin i Oxford. Polisen har hittat hennes mamma i den lilla kuststaden Brighton. Brutalt mördad.
Medan höstmörkret smyger genom Oxfords gränder försöker Maja glömma och gå vidare. Men hennes förmåga att se och känna mer än andra gör det omöjligt. Mamman lämnar henne inte i fred, och varnar henne för att fienden kan finnas närmare än hon tror…

Min åsikt:
En spännande skräckroman.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar