Berusad av evigt liv av Melissa Marr

Nummer: 1031
Titel:
Berusad av evigt liv
Författare: Melissa Marr
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-32-15788-2
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Seth trodde aldrig att han skulle vilja ha ett seriöst förhållande – men det var innan han träffade Aislinn. Hon är allt han någonsin drömt om, och han vill vara med henne för alltid. Men ”för alltid” får en ny innebörd om ens flickvän är odödlig…
Aislinn trodde aldrig att hon skulle härska över just de väsen som alltid skrämt henne – men det var innan hon träffade Keenan. Han tog hennes dödlighet för att göra henne till drottning, och nu får hon allt svårare att stå emot honom.

Min åsikt:
Den tredje boken om Alvriket känns inte alls lika stark som de två första delarna.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar