Nya röster sjunger samma sånger av Liza Marklund

Nummer: 1070
Titel:
Nya röster sjunger samma sånger
Författare: Liza Marklund
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-642-0349-6
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Liza Marklund har skrivit krönikor i svensk och utländsk press i 25 år. För första gången är många av dem samlade i en fullmatad volym som målar en bred och brokig bild av hennes liv, journalistik och författarskap under ett kvarts sekel.

Här beskrivs framgångens baksida, dess utsatthet och ensamhet, lyckan över barnen och vardagen, vikten av att våga vara naken – inte bara utan kläder. Här hittar vi hennes brinnande engagemang kring de allra mest utsatta: de sönderslagna kvinnorna, de våldtagna barnen, de terroristanklagade männen.

Men här avslöjas också de pinsamma misstagen, de dråpliga missförstånden och texterna hon inte vågade publicera när det begav sig.

Min åsikt:
En samling bra krönikor.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar