Spinnsidan av Marianne Cedervall

Nummer: 1075
Titel:
Spinnsidan
Författare: Marianne Cedervall
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-27-13042-5
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Tänk att det ska behöva hända så mycket i den lilla socknen Kajpe Kviar!
Väninnorna Mirjam och Hervor, som är tillbaka på Gotland och har tänkt ägna våren åt läsning, örtletande och trädgårdsskötsel, upptäcker snart att inget är som vanligt. Bonden Sylve är långt ifrån sitt forna jag efter olyckan och Mirjam får dåligt samvete varje gång hon ser honom. Dessutom är det något som inte stämmer med de nya grannarna, den till synes hjälpsamma Kajsa och den tysta, ensamma pojken Emanuel. Och vad är det med alla karlar? Både bror Aron och den nyfunna vännen Bosse håller på att deppa ihop fullständigt. Till råga på allt har Mirjam polisen inpå knuten, som påminner henne alltför väl om den där sommaren då de tre direktörerna gick och dog.
När så Hervor får en ovälkommen syn i skogen inser både hon och Mirjam att de återigen har en del att ta itu med.

Min åsikt:
Åh som jag fullkomligt älskar att läsa om Hervor och Mirjam igen.
Boken är fylld med spänning och humor.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar