Summers bok av Eden Maguire

Nummer: 1084
Titel:
Summers bok
Författare: Eden Maguire
Förlag: Bokförlaget Semic
Utgivningsår: 2010/2011
ISBN: 978-91-552-5570-1
Betyg: 4 av 5

 


Om boken:
Vad är det som händer på Ellerton High= Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Varför? Darina står än en gång inför frågor som kräver svar, men där sanningen glider undan och inget är som det verkar.

I omgivningens ögon borde Darina släppa taget om sin älskade Phoenix, gå vidare med sitt liv. De döda kan ju ändå inte komma tillbaka. Men Darina vet. De är redan här – och de behöver hennes hjälp om de inte för eviga tider ska fastna i de odödas gränsland.

Våren kommer med uppslitande minnen av Summers död. Snart har ett år gått sedan hon föll offer för ett vansinnesdåd i en shoppinggalleria. Fel plats och fel tidpunkt, en galning med skjutvapen – eller vad söker Darina egentligen efter? Bara en sak är säker: det är inte över än. Inte på långa vägar.

Min åsikt:
Tredje delen i Beautiful dead-serien är stark men förutsägbar.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar