Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) av Martina Haag

Nummer: 170
Titel: Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)
Författare: Martina Haag
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-642-0172-4
Betyg: 5 av 5

Om boken:
Det är något som inte stämmer i Isabella Eklöfs liv. Vid det här laget borde hon ju vara superframgångsrik filmstjärna med fantastisk pojkvän. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.

Min åsikt:
Boken handlar om Isabella Eklöf och vid det här laget borde hon vara en framgångsrik skådespelerska med en fantastisk pojkvän, men det livet verkar aldrig sätta igång. När den stora chansen till förändring dyker upp kastar hon sig över den, men det är då det blir jobbigt på riktigt.

Detta är en otroligt rolig bok, mycket välskriven och lätt att sträckläsa (vilket jag gjorde).

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar