TÄVLING: Vinn boken ”En dag” av David Nicholls AVSLUTAD

Vill du vinna en bok?

Nu är det dags för tävling nummer 16, där du kan vinna den inbundna boken
En dag av David Nicholls. – Grattis Helena. Med svaret: ”stenåldersflickan Ayla ur boken ”Grottbjörnens folk” av Jean Auel
Jag deltog i en fornminnesinventering i Syrien 2000 och 2004. Vi hittade en 100000 år gammal flintredskapsverkstad och det satte igång fantasin om livet för en neandertalare.
Dessutom heter jag Aila som andranamn.”

För att vinna behöver du svara på frågan i kommentarsfältet så väljer jag en vinnare vid tävlingens slut.

Fråga: Vilken person, som du aldrig tidigare träffat, skulle du helst vilja umgås med under en dag? Och varför?

Tävlingen pågår till och med 30/7 2011. AVSLUTAD

Se tidigare vinnare här.

Lycka till!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

8 svar till “TÄVLING: Vinn boken ”En dag” av David Nicholls AVSLUTAD“

 1. Jag skulle vilja umgås med Patricia Cornwell. Älskar hennes böcker, skulle gärna samtala med henne om hur hon får inspiration, hur hon gör research osv.

 2. Gunsan Windahl skriver:

  Lizzie Hallin!
  Vi har pratat i telefon, skrattat och delat åsikter under en längre tid, men ännu inte lyckats träffas.
  Tänk så mycket tjöt, kaffe och skratt i en enda röra det skulle bli.
  Några kilo kaffe senare .. vore en bra titel på sammanfattningen av en dag tillsammans med Lizzie 🙂

 3. Helena skriver:

  stenåldersflickan Ayla ur boken ”Grottbjörnens folk” av Jean Auel
  Jag deltog i en fornminnesinventering i Syrien 2000 och 2004. Vi hittade en 100000 år gammal flintredskapsverkstad och det satte igång fantasin om livet för en neandertalare.
  Dessutom heter jag Aila som andranamn.

 4. RebeccaIrene skriver:

  Jag skulle vilja träffa Elsa Beskow, För hon är inte bara en fantastisk författare utan även en duktig tecknare.

 5. Caroline skriver:

  Jag skulle vilja träffa Leif GW Person. Han verkar vara en intressant man och att han har åsikter om mycket är ju solklart:)Har massor av frågor att ställa honom, i synnerhet gällande kriminologi. Ser fram emot lanseringen av Gustavs grabb.

 6. Rose-Marie Svantesson skriver:

  Jag skulle vilja träffa mig själv från ett tidigare liv som jag lär ha levat som gift med min svärfar,(död), barnlös i en lite överklassmiljö i början på 1900-talet. Vill veta om dagens ”Jag” har utvecklats till ngt bättre och få reda på vad jag behöver jobba på för att göra mig förtjänt av ett nästa liv!

 7. I sista sekund blir jag med i tävlingen… 😉
  Det finns otroligt många personer jag skulle vilja träffa!Inspirerande, intressanta och fantastiska människor…
  Kändisar, vardagshjältar, författare, musiker, släktingar, kungligheter…
  Mitt val blev ändå Jens Stoltenberg, Norges statsminister.
  Han är en fantastisk medmänniska, bra ledare, folkkär, jordnära och klok. En man som har upplevt och gjort mycket. Han har varit mycket i media nu, efter de tragiska händelserna i Norge. Jag är norska (som bor i Sverige) och skulle gärna spendera en dag med honom. Många frågor och olika teman att prata om skulle det blivit.

 8. Jag vill inte vinna boken, det behöver nån som ännu inte haft lyckan att läsa få göra. Men jag vill träffa David Nicholls, och det kunde jag ha få gjort, när han var i Stockholm. OM jag hade hört av mig i tid skulle jag ha få kommit på fest med honom, men jag var så stressad och trött att det inte hände! Åh, bodde i London under stor del av tiden och jävlar, vad jag älskar den och vad jag grät. Härlig sida du har Jennie, tack för att du hittade mig:-

Lämna ett svar