TÄVLING 18: Vinn Skamfläck av Caroline Engvall (AVSLUTAD)

Nu har ni chansen att vinna Caroline Engvalls nya bok Skamfläck som är den fristående fortsättningen på 14 år till salu.

Svara på frågan i kommentarsfältet och du har chansen att vinna boken.

Fråga: Vilken bok kan du inte sluta tänka på? Grattis till vinsten Bokmamma som inte kan sluta tänka på ”Jag finns” av Maja.Maria Henriksson.

Tävlingen avslutas 11/7 2011. AVSLUTAD

Lycka till & sprid gärna tävlingen till era vänner på twitter, facebook och i era bloggar!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

8 svar till “TÄVLING 18: Vinn Skamfläck av Caroline Engvall (AVSLUTAD)“

 1. Anna l skriver:

  Inte om andra döttrar av Debora Spungen är en bok som satt sig fast i mig…

 2. Helene J Ottosson skriver:

  DEN BLÅ DAGBOKEN…! Omslaget på exemplaret jag läste var ganska intetsägande, men när jag började läsa kunde jag knappt lägga den ifrån mej. Otroligt bra skrivet, väldigt obehagligt att tänka på att det finns barn som lever så… *ryser*

 3. Jag kan inte sluta tänka på Såld av Natasja T och Vera Efron, den berörde mig riktigt mycket.

 4. Katrin skriver:

  Den bok jag inte kan sluta tänka på är samlingsboken ”Övärlden” av Ursula K. Le Guin. En bok som jag läste första gången för cirka 25 år sedan när jag gick i mellanstadiet, och sedan läste om tio år senare. Fortfarande lika bra då, och jag anser än idag att det är den bästa läsupplevelse har någonsin har haft! Jag kommer ihåg att jag var lite kär i huvudpersonen Ged och var så ledsen när boken var slut. Måste nog damma av den boken igen och läsa om den, och jag hoppas att mina barn kommer att vilja läsa den när de blir lika gamla som jag var då 🙂

 5. Rebecca Ason skriver:

  Svinhugg den är så beskrivande och rolig att läsa

 6. Jag kan inte sluta tänka på just 14 år till salu, absolut den bästa, mest läsvärda och berörande boken jag någonsin läst. Jag har läst den 5 gånger om inte mer, och blev hur glad som helst när jag såg att hon släppt en ny liknande bok.

 7. En bok som jag inte kunnat släppa är Jag finns av Maja-Maria Henriksson.

  Jag har tipsat om tävlingen på min blogg:

  http://bokmamma.blogspot.com/2011/08/tavlar-lite-till.html

 8. Vad kul att jag vann. Alltid roligt!

Lämna ett svar