Mina vackra ögon av Nina Hemmingsson

Nummer: 1175
Titel:
Mina vackra ögon
Författare: Nina Hemmingsson
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-86003-76-0
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
”Enrutingarna och teckningarna handlar mycket om mina egna tillkortakommanden. Jag vill visa vad jag egentligen menade, om jag hade kunnat. Ett sätt att be mig själv om ursäkt. Det är även en del ilska över att man förväntas vara på ett visst sätt för att man är kvinna, man, barn, gammal och så vidare. Och en frustration över att vi människor prioriterar fel så ofta och inte säger vad vi egentligen menar. Jag tycker inte illa om att leva, men jag tycker att det är svårt.”
Nina Hemmingsson

Min åsikt:
Mycket bra, igenkännande och rolig.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar