Ingen riktig kvinna av Virginie Mouzat

Nummer: 1180
Titel:
Ingen riktig kvinna
Författare: Virginie Mouzat
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2009/2011
ISBN: 978-91-86480-11-0
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
”Jag har inga barn. Jag kommer inte att få några. Aldrig någonsin. Jag har inte parat mig med någon avelshingst. Jag vill inte till varje pris leva med en man av det slaget. Jag eftersträvar varken äktenskaplig lycka eller ett liv som sambo, jag tycker inte att adoption är storslaget, att man måste spränga jagets gränser eller hjälpa andra. Jag är inte desperat. Jag sneglar inte på klockan. Jag föraktar andra kvinnors rädsla för att tiden ska springa ifrån dem; mig oroar det inte ett dugg.”

Min åsikt:
Fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar