Barnflickan av Hanna von Corswant

Nummer: 1213
Titel:
Barnflickan
Författare: Hanna von Corswant
Förlag: Ordfront
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-7037-526-2
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
Karin kommer som au pair till ett stort hus på den franska landsbygden. Hon har lämnat Sverige efter ett tragiskt dödsfall inom familjen, och tanken är att miljöombytet ska göra henne gott. Men ingenting blir som hon hoppats.
Pojken hon skulle ta hand om sägs vara död och madame förnekar att tanken någonsin varit att Karin skulle vara barnflicka. Om nätterna hör hon hasande steg från den tillbommade översta våningen och musik från ventilen i sitt rum.
Allt eftersom Karins oro växer, inser hon också att hon är helt ensam. Huset ligger ensligt och hon känner ingen, har inga pengar, och ingen svarar när hon ringer hem till Sverige. Varför har hon egentligen skickats iväg?

Min åsikt:
En riktigt nervkittlande historia.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar