Fiskarna i havet av Anneli Furmark

Nummer: 1254
Titel:
Fiskarna i havet
Författare: Anneli Furmark
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-86003-579
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
Helen Larsson öppnar sin gamla dagbok från september 1990 och återvänder till tiden då hon var en ung kvinna på väg ut i världen. När hon precis har antagits till en konstskola som ligger i ett bländande vackert och gåtfullt landskap. Helen är romantisk, giftaslysten och ganska världsfrånvänd och ska nu skaffa sig ett liv, vid en tid då hela världen verkade möblera om och Europas plastavfall flöt in i drivor på strandängarna runt den bohuslänska kusten.

Min åsikt:
Bra, fängslande & intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar