När ingen ser av Sharon Sala

Nummer: 1331
Titel:
När ingen ser
Författare: Sharon Sala
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-640-6768-5
Betyg: 3 av 5


Om boken:
Ingen tror på lille Bobby när han berättar om monstret som tittar på honom genom fönstret om nätterna. Barn har så livlig fantasi. Men monstret är verkligt – en man med sjuka böjelser om vakar i mörkret och väntar på det rätta tillfället att slå till…

När en tornado drabbar den lilla staden Bordelaise i Louisiana jämnas flera kvarter med marken. Katie och hennes son Bobby skiljs åt i kaoset, och när polisen inte finner några spår efter pojken förstår Katie att det inte var stormen som tog honom.

Misstankarna riktas mot Bobbys pappa som nyligen flyttat från  familjen. Har han sett sin chans och tagit med sig sonen därifrån? Förtvivlat söker Katie efter sin lille pojke och medan hon inser att sanningen är mer fasansfull än hon någonsin kunnat ana ökar desperationen. Var finns Bobby?

Min åsikt:
En ok bok med skrämmande innehåll.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Harlequin.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar