Glashuset av Rachel Caine

Nummer: 1334
Titel:
Glashuset
Författare: Rachel Caine
Förlag: Styxx
Utgivningsår: 2006/2011
ISBN: 978-91-7355-176-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:
När Claire Danvers kommer till Morgansville för att plugga på collage tror hon att hennes största problem är de brutala tjejerna i elevhemmet. Men Claire inser snart att det finns värre saker i Morgansvilles nattmörker – starka, hungriga krafter som törstar efter blod och gör vad som helst för att få det de vill.

Claire finner skydd i Glashuset tillsammans med tre andra udda karaktärer: gotharen Eve, rebellen Shane och den mystiske Michael som försvinner varje morgon och dyker upp igen vid solnedgången. Men frågan är om ens deras gemensamma krafter räcker för att hålla dem vid liv tills solen går upp?

Min åsikt:
Mycket fängslande och spännande läsning.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar