Tistelblomman av Amanda Hellberg

Nummer: 1362
Titel:
Tistelblomman
Författare: Amanda Hellberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-37-13725-4
Betyg: 5 av 5


Om boken:

”Nej. Jag kan inte berätta om det här. Inte än. Jag är inte redo för allt det andra som skulle tränga fram då. Skrämmande och omöjliga frågor om vem jag är. Hur det kommer sig att jag kan se mer än andra.”

Ända sedan hon var liten har Maja Grå varit annorlunda. Det är en hemlighet hon inte kan dela med Jack, mannen som hon älskar. Tillsammans har de flyttat till det skotska höglandet. Till Tistelblomman, ett ensligt beläget hus med sällsam dragningskraft. I trakten viskas det om hemsökelser så fasansfulla att ingen vågar sätta sin fot på ägorna. Och snart förnimmer Maja en osalig närvaro i husets dunkla vrår. Allting kompliceras då Maja får ett sekretessbelagt erbjudande om ett jobb där hennes förmågor kan komma till användning vid brottsutredningar. Det känns som om hon ställs inför ett omöjligt vägval. När sedan Jack måste resa bort en tid blir Maja ensam med sina tvivel och hin tappar fokus på den gåta som det ödsliga huset ruvar på – något som visar sig vara ett dödligt misstag.

Min åsikt:
Läskig & fängslande!

Vald till månadens bok i januari 2012.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Tistelblomman av Amanda Hellberg“

  1. Tack Jennie, jag blir jätte, jätteglad!

Lämna ett svar