Överlevaren av Staffan Sjöberg

Nummer: 200
Titel: Överlevaren
Författare: Staffan Sjöberg
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-77-15-649-8
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Benny Rosenqvist är en överlevare i flera bemärkelser. Han har överlevt en barndom fylld av känslokyla, grymhet, misshandel och sexuella övergrepp samt en trafikolycka som ledde till en nära-döden-upplevelse. I samband med en väcktes hans mediala gåva.
Ur Bennys traumatiska barndom föddes den intuition och känslighet som han använder sig av i sitt mediala arbete. Hans tuffa start i livet gav honom ett val att antingen föra ondskan eller kärleken vidare. Han valde kärleken och gjorde det till sin livsuppgift att skänka tröst och hopp till människor i svåra stunder. Benny ger oss också konkreta tecken på att andevärlden existerar och han förmedlar budskap från våra kära som gått över till andra sidan.

I Överlevaren får du ta del av Bennys uppväxt, livssyn och arbete som medium. Du får möta människor som berättar om vad hans förutsägelser betytt för dom. Kretsen kring Benny är stor och här kan du läsa vad bland andra Regina Lund och Eva-Britt Strandberg fått ut av sina möten med honom.

Min åsikt:
En sann berättelse om Bennys liv. Uppdelat i små kapitel och med personer som vittnar om hans mediala gåva. Just de där vittnes-delarna blir lite överdrivet (enligt mig).

Benny själv ger bra visdomsord i slutet av boken.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar