Välkommen till din psykos av Nanna Johansson

Nummer: 1418
Titel:
Välkommen till din psykos
Författare: Nanna Johansson
Förlag: Galago
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7037-653-5
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Har ni träffat världens sötaste viking någon gång? Är guldfisken en jävla borgare? Vilka var det egentligen som alltid sa hora? Det här är frågor som granskas under luppen i Nanna Johanssons seriealbum Välkommen till din psykos. I ett virrvarr av collage, klassiska skämtteckningar och serier får vi följa med in i en humorvärld som oftast sparkar uppåt men som också är beredd att ta till med rejäla tjuvnyp för att plocka poäng. I tre kapitel titulerade Överjaget, Jaget och Detet tar Nanna Johansson med oss från humorns belevade finrum nedför vindlande trappor, längre och längre ned i humorns allra mörkaste mentala källarvalv.
Resultatet är lika skrämmande och underhållande som en tolvåring som fått i sig sin klasskamrats damp-medicin.

Min åsikt:
Underhållande och träffsäker!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar